Voříškiáda Opava + veřejná sbírka na podporu klientů charity - Quick

15.06.2013 10:00

 Dne 15. 6. 2013 se v Městských sadech v Opavě konal 1. ročník Voříškiády + veřejná sbírka na podporu klientů charity. Této akce jsme se zúčastnili s Quickem. Vystavovali jsme v kategorii Voříšek, pes do 40 cm kohoutkové výšky a bylo z toho krásné 1. místo. Ikdyž bylo celkem solidní vedro což se Quickovi v kruhu až tak nelíbilo byl šikovný a zachoval chladnou hlavu, to moje hlava byla v jednom ohni plus to sako, které jsem měla na sobě :-)

 Dále Quicek nastoupil v soutěži Dítě a pes s mou neteří Kristýnkou. Quicek i Kristýnka se snažili a vybojovali úžasné 1. místo. Po polední pauze se běhala Překážková dráha, kterou jsme si s Quickem zaběhli, jen tak cvičně :-) Quicek byl skvělý, všechno krásně přešel, přeskočil. 

 Abych nezapoměla ve veřejné sbírce se sesbíralo od hodných lidiček přes 50 tis. korun, což je si myslím, krásný výsledek této akce - spoustu spokojenýh lidiček a my jsme rádi, že jsme tomu taky mohli alespoň kapičku přišpět. Když bych tuto akci měla ohodnotil, určitě se Danielovi moc a moc povedla, má ode mě obrovitánskou pochvalu ;-)

 Závěrem bych chtěla poděkovat všem, kteří mi nějakým způsobem pomohli, mamce, Kristýnce... Také musím poděkovat našemu spolucestujícímu Percymu a Verči za focení a příjemné společníky ;-) 

 

Výsledky: 

Quick

Voříšek do 40 cm - 1. místo

"Dítě a pes" - Kristýnka a Quick - 1. místo

Foto zde:

freefish.rajce.idnes.cz/Voriskiada_Opava_verejna_sbirka_na_podporu_klientu_Charity_Opava_15._6._2013/