I. Ročník voříškiády a "Baby show" v Životicích u Nového Jičína - Quick

08.06.2013 10:00

 Dne 8. 6. 2013 se v Životicích u Nového Jičína konal I. ročník výstavy voříšků a pejsků bez PP, spojenou se soutěží "Baby show" a "Dítě a pes". Když jsme šli na přejímku, paní u stolečku nás trefně okomentovala "pejsek a jeho team" :-) Opravdu to tak vypadalo, protože jsem šla já s panem Q a předemnou dva "nosici" a Kristýnka :-) Místo, kde se výstava konala bylo velice pěkné a příjemné, protože se bylo kde schovat do stínu, což jsme velice ocenili, jelikož nám počasí přálo, snad až moc :-)

 Na této výstavě bylo celkem 6 rozhodčích. V naší kategorii pejsků do 40 cm kohoutkové výšky jsme se umístili na krásném 1. místě - VÝBORNÝ 1. Ač Quicek trošku zlobil, protože ho trápilo parné počasí, byl šikovný a nádherně klusal. Když jsme mašírovali nadšeně z kruhu, odchytl nás pan kameraman a paní redaktorka a dělali semnou rozhovor, ovšem u toho jsem se zapotila ještě víc než ve výstavním kruhu :-) Doufám, že to nebudou nikde prezentovat :-D 

 Dále jsme se účastnili soutěží. Neteř Kristýnka v "Baby show" kategorie A od 3 - 10let, kde si vysloužila pěkné 2. místo. Následovala soutěž "Dokonalá dvojice", zde jsme se opět s panem Q převlékli do vojenského, ovšem konkurence byla velká, 3 soutěžící jsme měli stejný počet bodů, to znamenalo los, vzniklo z toho nakonec alespoň 3. místo. Poté jsme nastoupili do  soutěže "Pes sympaťák", které se však zúčastnili všichni vystavující. S Quickem jsme předvedli, co umíme, packovanou, kotoulek, atd. dle ohlasů se jim ten uličník líbil ;-)

 Závěr výstavy byl velkolepý, všichni účastníci výstavy udělali obrovský kruh na Životickém fotbalovém hřišti, kde byl úžasný trávníček a paní starostka Životic vyhlásila absolutního vítěze s titulem "Životický frajer", což byl můj Quick! :-) Byla jsem překvapená a nadšená. Výstava se jim moc povedla, moc jsem ocenila mikrofón, který šel úžasně slyšet všude, kde bylo třeba, komentátor byl příjemný, chytře vybrané místo konání, organizace zkrátka na jedničku s hvězdičkou. 

Samozřejmě musím poděkovat za pomoc všem, kteří semnou byli, bez kterých by to opravdu nešlo a v neposlední řadě za krásné fotografie Lucie Kazmercik. 

 

Výsledky:

Quick

Mini voříšek - 1. místo

Absolutní vítěz - 1. místo, "Zivotický frajer"

"Baby show" - 2. místo

"Dokonalá dvojice" - 3. místo

Foto : plus.google.com/photos/108996178903920193898/albums/5887978592747689441?banner=pwa

plus.google.com/108996178903920193898/photos

voriskiada-zivotice.wz.cz/index.htm