2. ročník Hornobenešovské voříškiády - Quick

24.08.2013 10:00

  Dne 24. 8. 2013 se v Horním Benešově na bývalém fotbalovém hřišti konal 2. ročník výstavy pro voříšky a pro psy bez PP. Vyjeli jsme tedy s Qiuckem. Vyholené místo ve slabinách po hematomu mu krásně zarostlo, takže byl opět ve formě :-) A svou kategorii voříšků do 40 cm vyhrál. Choval se opět profesionálně :-)

Ačkoli byl konec sprna hodně foukalo a nebylo to nic teplého, ale ani to nám nemohlo zkazit příjemně strávený den. Místo bylo vhodně vybráno, velké kruhy, super, mohu jen pochválit :-)

  Další soutěž, která se nás týkala byla "Dítě a pes". Zde ovšem nastoupilo tolik dětiček, že malá pro změnu tady nevyhrála :-) Ale je to třeba, ona by si pak zvykla jen na první místa.. :-D

  Následovala soutěž "Podoba pána a psa" , tady jsme skončili na krásném druhém místě. Poslední soutěž byla "Překážková dráha", každý dostával body, dle toho, jak překážku jeho pejsek zdolal, pan Q byl úžasný, jen malá chybička na lávce, kdy seskočil, místo toho aby jí sešel, nám srazila bodík a tímpádem jsme měli s jednou slečnou a její fenkou stejný počet bodů, tudíž jsme šli do dalšího kola, každý předvedl, co umí, pan Q byl opět skvělý, bohužel to nestačilo na první místo, ale i tak spokojenost :-) 

  Děkuji mamce a malé za pomoc, příjemnou společnost a foto. 

Foto zde: freefish.rajce.idnes.cz/Horni_Benesov_24._8._2013/